Ал Бано и Ромина Пауър, които ще изнесат исторически концерт на 16 декември в Арена Армеец в София, на който ще изпълнят най-големите си хитове, разкриха в интервю за БНТ, че все още пазят специални спомени от страната ни.

“Знам, че България е страната на розите и че хората са розите на тази страна”, заяви Ал Бано. “Ще се радвам да Ви видя възможно най-скоро,. Спомням си първото си посещение в България през 1974 г., тогава в един друг свят, но наистина имам специални спомени от тогава.”

Развълнувана от близката среща с българските си почитатели, Ромина от своя страна отправи специално послание към тях. “Бих искала да изпратя много любов и хармония на всички”, заяви звездата, която дълги години се беше оттеглила от музикалната сцена. “Не ходя често в България, но винаги ми е приятно, когато съм там и нямам търпение да дойда отново. Нали знаете, музиката обединява - това е нейната магията.”

Ал Бано и Ромина Пауър ще изнесат грандиозен BEST OF концерт в Арена Армеец, с който ще зарадват българските си почитатели. На 16 декември двамата отново ще се съберат, за да изпеят най-обичаните си парчета - „Libertà“, „Felicità“, “Sempre Sempre” и много други.

Билетите за концерта са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК .