След броени седмици най-голямата концертна зала в София ще се превърне в епицентър на диско музиката и истинското забавление. Keen Acts събират за първи път у нас на една сцена иконите на евродиското Samantha Fox, Sandra и CC Catch. Само в една вечер, на 29 април, трите диви ще изпълнят десетки от най-обичаните си хитове, а за да е комбинацията наистина взривоопасна, залата ще бъде преобразена в дискотека с невиждани мащаби.

За шоуто Hits Only ще бъде построена внушителна сцена с площ от над 300 кв. метра, като над нея ще се извисява огромен LED екран, поръчан специално за събитието. Над 300 светлинни устройства ще допринесат за парти атмосферата, а за да бъде пълно усещането за златните години на диското, отделен екип работи по декорите и оформлението на залата. За звука ще бъдат инсталирани системи от най-висок клас, а пиротехниката и платформите с професионални танцьорки са само част от специалните изненади, които очакват ценителите на доброто прекарване и музиката с настроение.

Всяка от трите певици идва у нас в компанията на своя балет, а заедно със CC Catch идва и нейното MC, което ще внесе последния елемент, за да е завършена тази уникална вечер в истински диско стил. Хитове, хитове и пак хитове очакват феновете на 29 април в Арена Армеец. За да могат повече хора да станат част от тази специална вечер, организаторите пускат в продажба още места, по-близо до сцената. В най-близката част до нея се предлагат и такива с ограничена видимост. Все още има избор от седящи места от различни категории, както и правостоящи места на терена, за тези, които предпочитат да се отдадат на танци в центъра на събитието.

Билетите на цени от 40 до 65 лв. са достъпни на касата на Арена Армеец, Български пощи и мрежата на Eventim.bg.