Рекламите за бельо често ни показват модели, които са с повече от перфектни тела. Именно това бе и поводът бранда за пищни дами Lane Bryant да предложи един по-различен поглед над стандартите за красота. Той се противопоставя с пълна сила на попоулярната кампания Victoria’s Secret’s Perfect body campaign, дело на едноименната марка. Основна мисия на „Аз не съм агел!“ е да промени начина, по който се гледа на жените в световен мащаб. Защото всички те са секси, независимо от размерите и формите си.

В черно-белите снимки участват известни пищни модели, сред които Ашли Греъм, Кандис Хъфин, Виктория Ли и Ели Мейдей.

“Нашата кампания #ImNoAngel има за цел да накара дамите да заобичат всяка част от своето тяло. Убедени сме, че няма жена, която да не е секси и именно това искаме да им помогнем да разберат. Искаме те да бъдат уверени и горди с това, че са плюс размер, вместо да се депресират и чувстват жалки. Напротив, вие сте красиви и секси!“ , призовават от Lane Bryan.

В допълнение към рекламните кадри, компанията призовава нежния пол да покаже силата на красотата, дори и с малки несъвършенства, като използва хаштага #I'mNoAngel профилите си в социалните мрежи. 

 

 

Ето и самата кампания:

Източник: Еlle.com