Да бъдеш роден в ранните часове на Новата година може да те превърне в знаменитост, разбира се не от ранга на холивудските, но поне в такава за местните медии.  

Всички знаем, че животът е най-великият сценарист и по-голямо чудо от новия живот няма! Точно това се превърна и в апел на новата реклама на американски гигант за детски играчки. Компанията представи трогателен клип, в който участие взеха родители и техните новородени бебета от 10 болници в 7 страни от цял свят (в САЩ, Япония, Мексико, Бразилия, Кения, Бангладеш и Полша). За целта във всяка болница бе изпратен екип, който отрази как родителите посрещат своите наследници в навечерието на новата 2015 година и с щастие им пожелават най-различни неща. Кадрите са обработени от агенция Weber Shandwick и режисьора Патрик Крийдън, а резултатът е прекрасен и повече от емоционален. Сред пожеланията са "да бъде обичан от всички" и "да ходи на училище и да бъде образован човек".

"Първият път, когато държите бебето си, искате толкова много неща за него," казва един от бащите във видеото. "Вие сте обзети от желанието вашето дете да разполага с всички онези привилегии, с които вие не сте могли". Клипът стартира нова кампания под мотото "Възможно най-доброто Начало". А "Възможно най-добрият старт започва с любов!" се казва в текста на екрана в края на видеото.

Източник: adweek.com