Поради големия интерес към най-дългоочакваното лятно шоу на балканската дива СЕСА, бе обособена още една точка на продажба за билети за събитието. За улеснение и удобство на многобройните фенове на сръбската певица по Черноморието, пропуските за концерта на 21 август вече могат да бъдат закупени и на място от касите на Градски стадион Несебър от понеделник – 13 юли 2015 г.

Внушителният проект, който подготвя СЕСА у нас, се определя от феновете за събитие номер 1 за лятото. Предстоящият концерт на певицата несъмнено гони по успех най-големите изяви на звездата в Сърбия, а именно тези в Ушче, на последния от които са присъствали повече от 170 000 човека. Затова и организаторите на събитието отделят специално внимание на всеки детайл и държат да осигурят най-доброто за многобройните почитатели на СЕСА.

Мега-концертът на примата на балканската музика е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Напомняме, че билети за събитието може да намерите още в мрежата на Eventim в цялата страна. Партньорски обекти са бензиностанции OMV, магазини Orange, Office 1 Superstore. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.