Бионсе е една от дамите в шоубизнеса, която е влюбена в модата и е готова на всичко, за да види името си сред списъка с известни дизайнери. И както преди време ви съобщихме, неуморната поп дива дори създаде модна линия с магазините "Топшоп". А като добавим и факта, че може би няма друга певица в света, която да танцува толкова лесно на високи токчета, любовта й към това изкуство бива оправдано. Или не съвсем...

Оказа се, че съпругата на Джей Зи и чаровният италианец с прошарени коси Джузепе Заноти в момента създават уникален чифт обувки, който ще бъде "перфектният", според думите им. Ясно е, че моделът ще бъде само един и че ще бъде пуснат в продажба до две седмици.

 Предполага се, че обувката ще бъде с дебела платформа, типично в стила на дивата.

"Бионсе има много ясни мисли, тя знае точно какво иска и аз съм щастлив, че работя под нейния, изпълнен с усет към модата, поглед" каза Заноти пред Форбс. "Това е нещото, което я постава пред останалите знаменитости. Има невероятен глас, страшно талантлива е и е невероятен танцьор. Тя е абсолютно завършен артист. Работата по обувките продължава и в момента, финализираме детайлите, очакваме мнението й за това кое й харесва и кое не. Този чифт обувки ще бъде пълно отражение на нейната личност."

А дали моделът ще бъде пуснат в масова продажба, въпреки първоначалната информация, остава да видим.