Най-популярната прическа в Холивуд се нарича "Боб". Съвременните жени отдавна са оценили тази универсална прическа, защото е подходяща за всеки тип коса и всяка форма лице. Избери своя вариант "боб"!

1. Асиметричен "боб"

Правата коса никога няма да изглежда скучна, ако си направите асиметричен "боб". Тази прическа от едната страна е по-дълга, а от другата по-къса.


2. Къдрав "боб"

За дамите с къдрава коса - опитните стилисти ще се справят с тази специална фризура. Тази прическа се нуждае от няколко нива, така че косата в краищата да не е обемиста.


3. Бейби "боб"

Накратко - мило и лесно! Вариант за много заети жени. Самата прическа може да бъде направена и от начинаещ стилист. Цялата коса се намалява на една дължина, а краищата леко се филират.


4. "Боб" с текстура

Идеалната дължина е до брадичката. Подстригването е многостепенно, многото слоеве помагат да се създаде ефект с допълнителна текстура.


5. Дълъг "боб"

Не излиза от мода. В класически вариант това е любимата прическа на Гуинет Полтроу и Дженифър Анистън. А най-модерния вариант е дължината на предните кичури да е до ключицата и с леко завиване на краищата.


6. "Боб" на степени

Най-елегантната и хармонична прическа за тънка коса и за любителките на бретона.