В следващото видео ще станете свидетели на истинска борба за оцеляване. В него са събрани любовта, тъгата, надеждата и вярата на родителите на едно малко бебче, което се ражда доста по-рано. Заради това, то е принудено да остане в болничната стая цели 107 дни. Далеч от майка си, далеч от дома си, малчуганът смело се преборва с трудностите, породени от преждевременното раждане и най-накрая успява да се прибере вкъщи.

Благодарение на бащата на малкия Уард, който е професионален фотограф, успяваме да се запознаем с тази история, която със сигурност ще ви трогне и ще ви накара да се замислите за стойностните неща в живота. Той е толкова нестабилен и несигурен, че за миг може както да ви направи най-щастливия човек на света, така и да ви изпепели. Грешката на повечето хора е, че отдават прекалено голямо значение на не толкова важните неща и често забравят за ценните.

Нека това видео, отразяващо първата година на борбения мъник, ни покаже, колко е тънка границата между радостта и страха! Нека ни научи, че една усмивка понякога е всичко, от което се нуждаем.