До концерта на Цеца, който ще взриви Несебър този петък – 21 август, остават броени дни. Предвид многобройните почитатели на кралицата на Балканите, които специално за шоуто ще пристигнат от всички краища на страната, дори и от чужбина в черноморския курорт, организаторите на събитието призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано.

В деня на концерта двата входа на градски стадион „Несебър“ ще бъдат отворени в 18:15 часа. За всички притежатели на VIP пасове ще има отделно обособен вход, разположен непосредствено до кръговото движение, срещу магазин Penny Market. Понеже съоръжението не разполага с изградени паркинг зони, организаторите съветват да не се навлиза в периферията на стадиона с автомобили, за да се избегнат задръстванията.

За безпроблемното придвижване в зоната на стадиона ще бъдат поставени обозначителни знаци, които ще улесняват и упътват хората към трибуните, фен зоната и терена.

Мега-концертът на примата на Балканите е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало: 19:00 ч. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.