Професионалният треньор по спортни танци Георги Найденов участва във виетнамското издание на шоуто Dancing Stars. Oттам той си тръгна с кристалната статуетка за най-добър танцьор в надпреварата, a заедно с партньорката си завоюва второто място при двойките, съобщава Нова телевизия.

На 11 хил. км от родината Георги вече е звезда. Преди пет месеца го канят в най-успешното шоу във Виетнам, за да партнира на Чи Пу - най-известната в момента актриса в Югоизточна Азия.

„Прекрасно момиче, много емоционална. Добре се сработихме, нонстоп бяхме в залата, тренирахме повече от 10 часа", казва Георги.

По време на цялата надпреварва Георги и Чи Пу са на първо място по вот на зрителите, а медиите следят всяка тяхна крачка. „Всяка седмица писаха за нас. Публиката с голям интерес ни гледаше и ни харесваше. Бяхме любимците", казва още Георги.

За финала те подготвиха традиционен виетнамски танц и страстна румба. Изненадващо обаче остават втори. „Не искам много да говоря. Всички двойки бяха подготвени кой ще бъде първи. Просто си правихме удоволствието, все пак е шоу", коментира Георги.

Не грабва купата на двойки, но кристалнатa статуетка за най-добър танцьор на формата безапелационно попада в неговитe ръце. Най-драматичният момент за Георги и Чи Пу идва не на финала, a в мига, в който той се качва в самолета към България.

„Разделихме се много емоционално, но животът продължава и всеки трябва да продължи напред", казва българинът. Той обаче вече е поканен и за следващия сезон - ако ангажиментите му позволят, обещава да се върне, за да покори Виетнам още веднъж.

Източник: NovaNews