Носителката на титлата "Мисис България свят 2013" е новата горда притежателка на титлата "Кралица на света 2014". Нашето момиче спечели надпреварата между омъжените бели жени, провела се в Доминиканската република от 21 до 26 октомври.

Обаятелната Виктория е зодия Скорпион, интересува се от арт мениджмънт, актьорско майсторство и има своя модна колекция. Майка е на 6-годишно момченце на име Алекс. Нейното мото е: „С оптимизъм и амбиция винаги на първа позиция“.

Подгласнички на красивата българка станаха представителките на Мексико, Пуерто Рико и Канада. Това е най-високото признание за българка след победата на Евгения Калканджиева, която стана 6-а на международния конкурс "Мис Свят" преди години.

Участничките, идващи от 35 държави, се събраха да мерят хубост в престижния конкурс, като всяка една от тях представи своята държава по най-добрия начин. Тежките репетиции от 7 сутринта до 10 вечерта, тренировките по стрелба, турнирът по волейбол и безбройните фотосесии, не попречиха нито за миг, а даже още повече мотивираха очарователните момичета да се борят за победата.

Припомняме, че това е най-високото признание за родна красавица след победата на Евгения Калканджиева, която извоюва достойно 6-тото място на международния конкурс "Мис Свят" преди години.

Екипът на Dama.bg честити победата на Виктория и и пожелава попътен вятър и още много успехи!