Лято 2017 ще остане в спомените на хилядите фенове на електронната музика и Cacao Beach Club, благодарение на тазгодишната силна селекция от артисти, които посрещаха слънцето всеки уикенд. На 1 септември (петък), клубът ще го посрещне за последен път, заедно с Cuartero, италианеца Leon и DESO.

По време на сезона Cuartero взе участие в серията от партита на Cacao Beach Club – Sunward, която се проведе за пръв път и качи на българската сцена много талантливи артисти от световната техно сцена. Диджеят, който се свързва с популярни лейбъли като Hot Creations и Circus, имаше честта да даде край на серията с разпознаваемия си стил и сценично поведение. След зареждащия финал на Sunward в края на юли, в ръцете на Cuartero ще бъде и част от закриването на сезона този петък.

За да отпразнува подобаващо, клубът кани и още един артист, чието обявяване развълнува феновете на електронната музика. LEON е човекът, който често се споменава в хаус средите от пробива му в началото на 2009 г. Релийзът, който го изстрелва, е за лейбъла на Steve Lawler - Viva. Следват релийзи за нашумелия лейбъл на Nick Curly - Cecille, както и за успешния ReBirth Records. Портфолиото на Leon съдържа и ремикси за артисти като Audiofly, Felipe Velenzuela и Ali Nasser, а наскоро един от траковете му - Rain in Rio, беше лицензиран за компилацията на Cocoon – Green & Blue compilation. Към днешна дата Leon е един от продуцентите, които спомагат развитието и преоткриването на хаус музиката и това му носи подкрепата на основни играчи в индустрията като Luciano, Carl Cox, MANDY, Loco Dice, Ricardo Villalobos и много други. Cuartero и Leon ще бъдат в компанията на Deso, който ще открие вечерта.

Билети за последното парти от програмата на Cacao Beach Club можете да намерите на цена от 18 лв. в мрежата на Eventim.bg