Едни от най-популярните имена в света на дръм енд бейс сцената ще се съберат за звездна нощ в София тази събота. Chase & Status, SIGMA и Sub Focus обединяват сили за зрелищно шоу на 18-ти юни в Интер Експо Център.

Дръм енд бейс великаните Chase & Status идват за първи път на столична сцена, а в сетлиста им се очаква да чуем както някои от големите им хитове, така и парчета от новия албум, включително и актуалния сингъл “Control”.

SIGMA са безспорните любимци на публиката на най-големите европейски фестивали като Glastonbury, T in the Park, Sziget. Неслучайно албумът Life (2015) им донесе платинен статус. Сега имаме възможността да чуем и у нас хитове като ‘Nobody to Love’, ‘Changing’ и ‘Coming Home’, които са продадени в над 2.5 милиона копия.

Третото голямо име, което ще се включи в грандиозното парти на 18.06., е Sub Focus. В началото на кариерата си той се вдъхновява от продуценти като The Prodigy, Chemical Brothers и Daft Punk, и постепенно се превръща в една от най-ярките звезди на електронната сцена. Ремиксът на ‘Smack My Bitch Up’ му носи турне на три континента.

Освен диджеите, които стоят зад Chase & Status, SIGMA и Sub Focus, на сцената ще видим още вокалистката на Artful Dodger Zoe Kypri, както и МС-тата Justyce, Rage и I.D.

Първото издание на ‘Night to remember’ се проведе през месец септември 2015 с участието на звездните Rudimental и Ella Eyre. Партито беше напълно разпродадено, а артистите останаха впечатлени от атмосферата в залата и енергията на феновете. Втората незабравима нощ предстои на 18.06.!

Промо билетите за Night to Remember #2 са вече изчерпани, но в продажба са редовни билети на цена от 50 лева. Ще ги намерите в мрежата на Ивентим, а също и онлайн на Eventim.bg.