Истинска сензация за феновете на сериала „Д-р Хаус” предизвика горещата новина – невероятният актьорът идва в България! Не за да ни представя неизлъчен епизод на сериала, а за да ни покори с музиката си.
 
Хю Лори се слави и като успешен музикант. Издал е два студийни албума, а страната ни е част от международно турне, което представя втория – „Didn’t it rain”. На 11 юли, в зала 1 на НДК всеки, който желае ще има възможност да се докосне до другия талант на популярния актьор. С него на сцената ще бъде и бендът му – „The Copper Botton”.

Феновете на Д-р Хаус вече могат да закупят билети за голямото събитие от мрежата на Ticketportal.bg. Цените са между 40 и 90 лева, а няколкото обявени ВИП места са на стойност от 100 до 120 лева.
 

 
Хю Лори е знаменит човек, който вдъхновява с думите, музиката и актьорската си игра. Той се изявява и като режисьор, продуцент и писател. Като дете, в Ню Орлианс, той се научава да свири на барабани, хармоника, китара, пиано, саксофон и да пее, разбира се – истински знак, че ще би се справил и с музикална кариера.
 
Е, ние си обичаме и лудия Д-р Хаус. С целия си сарказъм, ирония и цинизъм, той завладя милиони сърца по целия свят. Като бонус ще ви припомним някои от най-умопомрачителните му цитати, които може да прочетете тук.