Интелигентно забавление за модерни и активни хора - това са стаите за бягство MindRooms, които те провокират да мислиш логично, да си съобразителен и бърз.

Затворени сте между четири стени за 60 минути. Заедно с няколко приятели четете любопитни указания, проверявате всеки предмет, който е около вас, и се опитвате да откриете кода за заключената врата. Да, точно така, имате 60 минути да прекрачите времето и пространството между Париж през 19 век и София днес.

Едно интелектуално предизвикателство, което се разиграва сред уникалния декор на романтичен, леко мрачен и мистериозен Париж. Сред изкусителки, тайни и загадки. Декорите в стаята са предоставени от сценографа Паоло Фаенци и са напълно автентични холивудски декори, сред които са снимали звезди като Кейт Бекинсейл, Бен Кингсли, Майкъл Кейн, Салма Хайек и Ейдриън Броуди. Запалените киномани, които ще премерят сили с MindRooms, може би ще разпознаят елементи от интериора в ленти като "Дървото на живота", "Елиза Грейвс" и "Септември в Шираз", чиято премиера е тази година.

За да се измъкнете, нямате нужда от сила, а само да използвате ума си, уверяват създателите на MindRooms Валери Ванков и Виктор Вутов, които влагат повече от години в създаването на перфектната главоблъсканица. Но и помагат в най-сложните моменти от играта, изпращайки жокери на участниците.

А каквото се случи в тайната стая, си остава в тайната стая, тъй като удоволствието от това интелектуално приключение е именно в откриването  и разгадаването на задачите.

Сигурни сме, че вече разпалихме любопитството ви. Ето какво още трябва да знаете:

Къде:

ул. "Цар Самуил" 50, етаж 4

Колко човека:

Най-добре е групата ви да е от 2 до 5 човека.

Резервация:

Необходимо е да си направите резервация на сайта http://mindrooms.bg/

За повече информация и въпроси посетете сайта или се свържете с екипа на [email protected]