До Техническа поддръжка: 

Миналата година ъпгрейднах версия Гадже 5.0 на версия Съпруг 1.0 и от тогава забелязах значително занижаване в капацитета на работа на системата и особено в приложенията за подаряване на цветя и бижута, които работеха безпроблемно под Гадже 5.0.

Освен това програмата Съпруг 1.0 инсталира някои доста добри приложения като Романтика 9.5 и Внимание 6.5, но към тях добави и не особено приятните Свекърва 1.0, Бира с приятели в събота вечер 1.6 и Спортен канал 2.0.

Разговори 8.0 внезапно спря да работи след ъпдейта, а Домакинска работа 2.6 скапва цялата система, когато я заредя. Моля, имайте предвид, че опитах да инсталирам драйвърите Заяждане.ехе и Тази-Вечер-Няма- Секс.ехе, но се оказа, че и двете не сработват под версия Съпруг 1.0.

Освен всичко останало, месец след инсталацията се появи бъг Мръсни-чорапи-по-пода, който не мога да отстраня дори с рестарт на системата и включване на дебъг инструментите Тиган.exe и Точилка.ехе.

Към момента нямам забележки по работата на приложението Секс 6.9, но други потребители споделиха за проблеми с продуктивността, като някои дори са инсталирали Любовник 1.0.

Моля, разгледайте описаните проблеми и предложете адекватно решение, за да не се стигне до краш тест на системата с Развод 1.0.

С уважение,
Отчаяна съпруга
---------------------------------------

Скъпа Отчаяна съпруга,

Преди всичко, моля да се има предвид, че Гадже 5.0 е пакет за забавление, докато Съпруг 1.0 е операционна система.

Моля въведете командата Ти-не-ме-обичаш.Html, изтеглете Сълзи 3.2 и не забравяйте да инсталирате ъпдейта Чувство-на-вина 3.2. Ако тези приложения сработят правилно, операционната система Съпруг 1.0 ще зареди автоматично Цветя 3.5 и Бижута 2.0

Важно е да знаете, че прекомерната употреба на тези приложения води до активиране на Мрънкало 2.5 и Време-за-бира 4.0. Те са необходими за безпроблемната работа на системата, но крайно неприятни за потребителите.

Опасяваме се, че използвате грешните инструменти, за да активирате Домакинска работа 2.6 и ви съветваме да закупите пакет Секс-фантазии 2.0, който прави цялостна дефрагментация на твърдия диск. Колкото до споменатия бъг - за съжаление към момента няма решение на проблема, така че ви остава единствено да заредите Пералня.ехе.

Секс 6.9 ще продължи да работи на пълен капацитет, ако често ъпдейтвате версиите на Секси-бельо 5.1 и Нови-пози 5.2 и избягвате пускането на бекъп Боли-ме-главата. Особено неприятно е, ако се стигне до ръчна конфигурация на системата, затова бъдете внимателна.

Не ви препоръчваме да опитате да преинсталирате системата Гадже 5.0, тъй като тя вече не се поддържа. Това, както и инсталирането на плъг-ин Любовник 1.0, може да завърши в нежелана активация на Развод 1.0.

Като цяло операционната система Съпруг 1.0 е чудесна, въпреки че разполага с малко памет и трудно зарежда нови приложения. Ако искате, бихте могли да закупите допълнителен софтуер за увеличаване на продуктивността - Манджа 2.0, но е възможно да възникне конфликт със Свекърва 1.0.

Ако имате допълнителни въпроси, винаги сме на ваше разположение! 

С уважение,
Техническа поддръжка