Безспорно цял свят говори за премиерата на "Петдесет нюанса сиво". За някои мъже, това е поредната глупост, но за повечето жени, това е новият секси холивудски типаж, в който ще се влюбим - Крисчън Грей. Вижте предимствата и недостатъците г-н Петдесет нюанса. Откривате ли ги у вашия партньор?

Предимства:

1. Мъжествен е.

Той излъчва толкова сексапил, че няма как да се срамувате да излезете с него. Жените ще ви завиждат, а мъжете ще ревнуват.

2. Осигурява ви нови изживявания.

Кой обича сивите и отегчителни дни? Е, с г-н Петдесет нюанса забравяте за това. Очаквайте разнообразие както под завивките, така и във всяка една сфера на живота.

3. Живее в лукс.

Та той е милиардер, дами, няма как да не се почувствате като принцеса. Забравете за плащане в ресторант, кино или друго забавление.

4. Той е секс бог.

Разбира се, че няма да пропуснем и това предимство. Ще се изчервявате всеки път, когато приятелките ви повдигнат тази тема.

Недостатъци:

1. Обсебващ е.

Да, на жените им харесва да са търсени и ревнувани, но в границите на нормалното. За г-н Грей обаче граници не съществуват.

2. Бившите.

Да, разбира се, че мъж като него, със сигурност има безкраен списък от бивши. Дано това да не ви притеснява.

3. Без независимост.

Неговата дума е последна. Ще имате чувството, че само той определя развоя на събитията.

4. Без свобода.

О, да. Той ще ви контролира, чертае плана за деня ви, а вие трябва да се
съобразявате с неговите желания и ангажименти. Ако го искате, това е условието.

Автор: Василена Василева

Ако обичате да разказвате истории, имате вдъхновение и интересен непубликуван текст, който искате да споделите с повече читатели - станете автор в Dama.bg