На вашите въпроси отговарят мъжете в екипа на Dama.bg

Какво изобщо разбират мъжете под "просто секс"? И ако т.нар. "чист секс" е придружен с часове гушкане, ровене в телефона на жената, обаждания без повод... Все още ли си е само секс или е нещо повече? А може би просто чувство за собственост...?

За мен лично гушкането и преспиването е интимност, която прекрачва доста остро отношенията тип "просто секс", но пък имам приятели, за които е нормално. Почти невъзможно е да се отговори на този въпрос с точност, затова най-доброто, което бихте могли да направите, е да го попитате.

Как да го накарам да престане да хърка?!

С възглавница. Притискате я силно на лицето му, докато не получите желания ефект. Може да опитате да спите в друга стая, а евентуално и да се пренесете при любовника. Също така не е изключено проблемът да не е в дихателните му пътища, а във вашите уши. Опитайте с тапи.

Защо един ден е мил, а на другия ден коренно различен?

Възможно е да страда от биполярно афективно разтройство, или така наречената циклофрения. Заведете го на 4-ти километър за преглед. Тролей 5-ца ходи до там. Кажете му, че го водите на кръчма, колкото да го подмамите до там и да му сложат усмирителната риза.
А вие, госпожа или госпожица, всеки ден ли сте с абсолютно еднакво настроение? Понякога не ви ли е крив светът, без да има силно изразена причина за това? Понякога просто може да не е в настроение, без това по какъвто и да е начин да е свързано с вас.

Той ми даде нещо негово. Какво означава това?

Кой е той? Какво ви даде? Ако ви е съпруг и ви е дал мръсна риза, вероятно се надява да я изперете. Вариантите са много, но решението е само едно - попитайте го. Ако не е вариант за вас, очаквам ново включване с негово пълно описание. Ръст, години, килограми, кое училище е завършил и как се е казвала госпожата му в детската градина.

За мен мъжете искат две неща - секс и хубава храна Но съм любопитна с какви жени предпочитат да прекарват пълноценно времето си - с жена "кукла Барби" или с умна и интелигентна дама? Благодаря

С интелигентни кукли барби. Искаме красиви жени, но не искаме да прекарваме времето си с глупави жени, с които няма какво да си кажем. Разбира се, зависи и за какъв вид прекарване на време и в какви часови пояси става въпрос.

Защо повечето мъже не обичат да четат книги?

Защото за разлика от бицепсите, не можеш да идеш с книгите на кафе в студентски град. Четенето е трудно, гледането на телевизия не. Вероятно се чувстват достатъчно запознати с всичко, че да търсят обогатяване чрез книгите.

Защо мъжете изневеряват

Защото са комплексари. Защото им липсва хубав секс. Защото могат. Защото искат да покоряват. Защото не ги е страх достатъчно, че ще ви изгубят. Защото знаят, че ще им простите.

Задайте и своите въпроси тук