Защо голяма част от мъжете често гледат порно (отнася се до мъжете, които са във връзка)? Това означава ли, че сексът с половинката им не е добър или достатъчен? Благодаря!

Че защо да не гледат? Вие имате телевизор вкъщи, но ходите на кино, нали? Редно ли е телевизорът ви да ревнува от този факт? Иначе може и да е недостатъчен, може и да не е достатъчно добър. Това би могло да се потвърди само от него. Вие, от друга страна, проследете какво точно порно гледа и влезте в роля.

Искам да попитам защо след като правиш секс с даден мъж, после той не ти се обажда? Казва, че се радва, че се е запознал с вас, а всъщност не го показва. Прикрива ли го? Искам да знам възможна причина.

Най-логичният отговор е, защото не му е харесал сексът. Друг възможен вариант е, че прави секс с друга. Трети вариант е вече да си има гадже. Мога и четвърди да си изсмуча от пръстите, но най-вероятното е сексът да не му е харесал. Това в никакъв случай не значи, че вие правите лош секс, а че просто на него не му допада. Иначе какво точно е казал, докато се опитва да си легне с вас, не е релевантно към политическа отговорност. По-значими са думите му след секса.

Кога е най-удобния момент да предложиш брак на приятелката си?

Когато си сигурен, че ще ти каже "Да". И десет дена след края на менструацията й, за да не е прекалено емоционална и да не ви обвини в това, че сте й изневерил и опитвате да маскирате прелюбодейството си, като й поискате ръката.

Защо мъжът започва да изкарва една жена каква ли не, щом усети, че тя вече не се интересува от него?

Защото гроздето е кисело и е необходим сериозен самоконтрол и немалко акъл, за да не започнеш да хейтиш жена, която те е отблъснала. Ако все пак тя е от жените тип "Да, искам да се видим", а в последствие започне да отговаря със Seen, то тя заслужава да й се сипе леко, но само заради незрялото поведение.

В една книга срещнах следния цитат: "Мъжете, Ана, не са трудни за разбиране. Те са много просто устроени същества и разбират нещата буквално. Когато кажат нещо, обикновено наистина го мислят. Ние прекарваме часове да анализираме какво са искали да кажат с някое изречение, а то е очевидно. Те казват точно това, което е в изречението, и нищо повече." Та въпросът ми е: Наистина ли е така? Наистина ли е безполезно да умуваме толкова дълго време в тълкуването на думите на мъжете? Или пък, ако наистина използвате някакви "кодови изрази", кои са най-често употребяваните и какво означават?

Определено. Прекаленото мислене и анализиране не води до нищо хубаво.
"Той каза, че обича спагети. И аз обичам спагети. Дали го каза, защото знае, че аз обичам? Дали опитва да ми се подмаже, за да се възползва от мен? Дали не го е правил с още стотици жени? Дали няма да ме направи поредната?" Ако е казал, че обича спагети, това значи само, че обича спагети. В моя масонски клан нямаме кодови изрази и фрази.

Всички мъже ли изневеряват и колко може да издържи един мъж без секс?

Едва ли. Със сигурност има и такива, които могат да не изневеряват, но това в никакъв случай не ги прави предани, а просто или мързеливи - защото свалките изискват време и дискретност, особено ако имаш от кой да се криеш, или бедни - защото не могат да си позволят да платят на някоя за услугата. А един мъж може да издържи без секс точно толкова, доколкото няма коя да му пусне.

Как една жена да накара мъж, който иска само секс от нея, да се влюби в нея?

По абсолютно никакъв начин, освен ако не умее да прави вуду кукли. Неприятно е, когато желанията се разминават, но това е положението. За мъжете влюбването е много повече явление, отколкото процес, затова не подлежи много на манипулация.

Ако и вие искате да зададете въпрос към мъжете в екипа на Dama.bg, направете го тук