Как да приема коментар от страна на приятеля си, който каза "вярвам ти засега". Наблягам на "засега". Не пожела да ми разясни какво е имал предвид. Чудя се подозира ли ме в нещо или пък иска да се разделим?

Едва ли иска да се разделите. По-скоро думите му трябва да се приемат буквално. Интересно е, има ли за какво да ви подозира? Да не би в телефона ви "Стефи-Фризьорка" всъщност да е "Иван-Съседа"?

Защо когато мъжете са в началото на връзка, обръщат повече внимание на половинката си и им звънят често, а когато мине време - дори не се обаждат. Какво означава това?

Ако само вие търсите гаджето си, то не съм убеден до колко наистина имате гадже. Иначе е нормално, колкото и да е глупаво. Докато се бори да спечели концесията, дава всичко от себе си, а когато я получи, усилията намаляват драстично. 

Замислете се как първата седмица поставяте новия си телефон на пухена възглавница, за да не се издраска, а след година-две го хвърляте на леглото от другия край на стаята. Такава е човешката природа. Нещата се ценят най-силно, когато се изгубят.

Здравейте, рубриката е страхотна, а отговорите - още повече! Поздравления! Въпросът ми е: Наистина ли не си спомняте романтичните моменти от преди 10, 20, 30 години или само се правите?

Уви, нямам много спомени от преди 30 години и затова виня лудите купони със Стивън Тайлър, но със сигурност романтиката не е загинала като изкуство. Всичко е въпрос желание, освен ако човекът не е тотално дърво и не умее тези неща.

Може да си намерете романтичен любовник. Не е нужно дори да спите с него. Насищате се с романтика и после отивате да мрънкате на титуляра.

След като мъж предложи брак, наистина ли обича жената?

Не. Предложението за брак е най-силната възможна омраза, която човек е способен да изпита. Все пак поема ангажимент да ви трови живота до край. Ако сте богата наследница, може да ви обича заради парите. 

Защо по-пълните дами нямат шансове сред мъжете? Не е ли по-важна духовната красота?

По същата причина, поради която по-бедните мъже нямат големи шансове с красивите жени.

Има и мъже, които харесват по-пълнички жени, но те са рядкост. Всеки иска жена с красиво тяло. По-пълните жени в 99% от случаите са такива, главно защото не полагат достатъчно усилия да изглеждат добре. Не се убеждавайте, че едното може и трябва да компенсира другото. Нищо не ви пречи да сте красива и в душата, и в задника.

Моят въпрос, ще ви накара да мислите за отминали, може би леко неприятни ситуации, свързани с емоции, така че внимавайте. Как точно се чувстват мъжете след прекратяването на сериозна връзка? Какви мисли минават през тези техни умове? Защото аз преди месец прекратих сериозна връзка (2
години и половина) и оттогава - ни вопъл, ни стон от моя вече бивш приятел. Не че и аз го търся, твърдоглави сме и двамата. Та, интересно ми е... Мъже, какви мисли ви минават през тези периоди от раздялата?

Според мен щом не ви търси изобщо, просто си казва: "Най-накрая се отървах!"

Реално, не виждам причина да ви търси, след като вече сте се разделили. Искате да слушате за новия му сексуален живот ли? Стига с този мазохизъм.

Иначе и на мъжете минават същите мисли, каквито и на жените. Разликата е в това кой как ги изживява. Мъжете пият и чукат, а жените са далеч по-коварни. Отиват и напук се влюбват в друг.

Ако изневерите веднъж, бихте ли повторили? А ако обичате, бихте ли изневерили?!

Разбира се, че не би повторил, когато след изневярата го кастрирате. И личният ви сексуален живот ще пострада, но поне ще може да му вярвате напълно.

Някои не биха изневерили, ако обичат, други биха. Сложен въпрос.

Купува ми чай. Какво значи това?

Капучиното е по-скъпо? Иска да ви се допишка, за да ви рови в телефона? При два закупени чая му подаряват вафла?

Защо мъжете не обичат силни и уверени жени?

Че за какво му е на слаб мъж силна жена?
Силните хора търсят себеподобни, за да просперират заедно. Слабите си търсят други слаби, с които да си се оплакват един на друг.

Ако и вие искате да зададете въпрос към мъжете в екипа на Dama.bg, направете го тук