Раздялата никога не е лесна, но за това пък е повод да се поглезиш с екзотична почивка. Виж най-добрите дестинации, които ще ти помогнат да се пребориш с тягостното настроение.

Бахамски острови

 

Бахамските острови са любима дестинация на дамите. Представи си кокосови палми сред уханна дива природа, свеж бриз и кристално чисти тюркоазени води. В Grand Lucayan ще откриеш перфектния баланс между лукса на един модерен курорт и магията на потопените в културата Бахами. Курортът разполага с белипясъчни плажове, три басейна, осем ресторанта, обширен СПА център и фитнес за запалените фенове. Да не говорим, че има прекрасен достъп до всички дейности на острова, включително гмуркане с шнорхел, каяк и плуване в компанията на... делфини. Сред толкова много забавления няма и да си помислиш за нещастната си любов и ще преоткриеш авантюристичната си същност. Вместо да плачеш и да се тръшкаш, напълни куфарите и започни нов етап от живота си.

Пуерто Рико


Островът се намира в Карибски регион и си остава една добра възможност за всички самотни дами. Предлагаме ти да посетиш Concha Resort в модерния район Condado на Сан Хуан. Когато слънцето залезе, фоайето на хотела се превръща в бляскава сцена, където ти и приятелките ти можете да се поглезите с коктейли и да се насладите на суши под звуците на местната музика. Екзотичната атмосфера и невероятната природа със сигурност ще повдигнат духа ти и ще те заредят с позитивно настроение. А защо не и да срещнеш една нова любов?!

Американски Вирджински острови


Отдай се на пълен релакс на карибския плаж под парещото слънце или се отпусни с йога, масаж, а защо не и трите?! Забрави за носталгията и меланхолията в красивия Caneel Bay, Сейнт Джон. Заобиколен от девствени тихи плажове, този курорт предлага бягство от реалността и пълна детоксикация. Избягай от всичко, което се случва в останалата част от света и се концентрирай само върху себе си. Изчисти ума си от негативните мисли и съвсем скоро ще погледнеш на раздялата с други очи. 

Маями, Флорида


Сега повече от всякога се нуждаеш от слънце и весело настроение. Маями ще ти предложи от всичко по много. Модерният нощен живот ще те изкуши с невероятната си енергия и динамика. Може да спортуваш, да се отдадеш на голф, тенис или риболов в случай че си падаш по тези неща. Екстравагантната храна и вино пък ще те поглезят и ще те накарат да забравиш откъде идваш и защо. А да не говорим за безкрайните възможности за пазаруване и отличното персонално обслужване.

Париж, Франция


Париж си остава най-привлекателният град за жените. Френската столица предлага толкова много забележителности, че вероятно няма да успееш да се насладиш на всички. Не пропускай да видиш отблизо Айфеловата кула, Лувъра, Нотр Дам, Триумфалната арка и булевард Шанз Елизе, Сена, Базиликата и Монмартър и Версай. Булевардите на Париж, градините и парковете са идеалното бягство от реалността за теб в този момент. Ще се заредиш с толкова нови впечатления, че без да си го поставяш за цел, ще оставиш наранените си чувства в миналото - където им е мястото...