Вече споменахме, които звезди грабнаха статуетки на наградите „Златен глобус”. Сега ще обърнем внимание на друго.

Освен възможността да се докоснем до любимците си, макар и пред малкия екран, ние получихме и сериозно дежа ву на червения килим на наградите „Златен глобус” – Оливия Уайлд и Камила Алвиш се появиха облечени в подобни рокли. И двете събраха погледите, но и двете изглеждаха ослепително!

Оливия имаше своя сериозен момент на звездна слава като бременна звезда, облякла красиво новите си извивки в блестящата рокля с дълъг ръкав, изработена от Гучи.


Камила Алвиш се появи със съпруга си Матю Макконъхи, който беше сред номинирани за наградите „Златен глобус”. Тя беше облечена в черна рокля с дълъг ръкав, изцяло покрита с пайети, дело на прекрасните Долче и Габана.

Двете звезди с Омбре ефект бяха оставили косите си пуснати на вълни, като завършек на „близнашките” им визии. Тези смели и секси рокли ни накараха да ги погледнем с един и същ обгръщащ поглед.

Освен тях ви предлагаме да хвърлите едно око и на останалите невероятни звезди на червения килим. Вижте целия моден блясък на наградите „Златен глобус” в нашата галерия!