Малко повече от месец след като се проведе приказното кръщене на принцеса Шарлот Елизабет Даяна, в интернет пространството се появи снимка на малкото момиченце, прегърнато от майка си, а до тях самата принцеса на народа - Даяна, предаде Дейли мейл.

Не е ясно кой и защо е направил съответния фотос, но той бе споделен в една от социалните мрежи от Mary Kohnke, която пише "Каква чудесна работа с фотошоп... Да направим тази снимка вирусна!". Минути след това снимката се превръща в една от най-харесваните. До този момент тя е споделена 267157 пъти, има 31 331 харесвания и 2 539 коментара.

За да бъдат заедно трите дами на Великобритания, са използвани други две изображения - едното от кръщенето на момиченцето, което днес е вече на 3 месеца, а другото от срещата на покойната Даяна при запознанството й с Майка Тереза през 1997 г.

Част от коментарите под снимката са следните: "О, как ми се иска това да бъде реално!", "Уау, настрхнах цялата!", "О, Боже мой, това е великолепно... Принцеса Даяна никога няма да бъде забравена!", "Невероятно, обичам тези дами!", "Щеше да бъде невероятна баба..."

Днес Уилям и Кейт живеят в своя дом в Норфолк, а не в Глостършир, където живее Чарлз, което бива считано от мнозина като почит към покойната Даяна.