Може ли литературата да бъде секси? Отговорът е твърдо “да”, при това буквално и преносно...

Ако досега бяхте на море и имахте извинение да пропуснете предните три летни издания на “Пощенска кутия за мръсни приказки (18+)”, то на 26 август е последният ви шанс да се гмурнете в незабравимото лято 2015, при това с привкус на пикантни истории от морето и града.

На сцената ще се качат едни от най-харесваните лица на литературния формат, за да представят най-горещите мръсни истории за месец август. Този път в Кутията участие ще вземат на Александър Сано, Димитър Калбуров, Златин Цветков, Мария Силвестър, Мона, Косьо Лунгов, Ясен Козев и разбира се нашият незаменим автор Димитър Калбуров, чиито готини и шантави творения можете да прочетете тук.

Това, разбира се, не е всичко. VsichkiOferti.bg - сайтът, който събира всички промоции на едно място ще зарадва един късметлия от публиката, който ще си спечели уикенд за двама в неповторима СПА дестинация. 

Начало: 20 ч.

Вход: 10 лв.

Дрескод: Секси!

Локация: One More Кино, адрес: ъгъла на Фритьоф Нансен и Патриарх Евтимий

*Политиката на заведението е да не прави резервации, така че елате по-рано, за да си намерите места. Ще се погрижим за доброто ви прекарване с още една допълнителна станция за поръчки, за да може напитките, които очаквате да пристигат по-бързо до вас!