Безспорно, мнозина от нас са израснали с вечния сериал – „Дързост и красота”. Всички станахме съпричастни и изживяхме любовта, разделите, сватбите, смяната на някои актьори с други, смъртта и завръщането заедно с героите. Не, не се безпокойте, сериалът сигурно скоро няма да достигне своя край. Почитателите му, обаче, ще станат свидетели на раздялата му с един от главните и най-запомнящите се образи – Рич Форестър.

След много сватби, деца, раздели и какви ли не премеждия, „Дързост и красота” ще остане без актьора в 6345-ти епизод. В България този епизод трябва да бъде излъчен в средата на юни 2014 г.


Рон Мос подари на незабравимия сериал цели 25 години от живота си и прецени, че вече е време да се оттегли. При подобна новина, феновете предположиха, че сценаристите ще го разболеят или убият, но съдбата му е съвсем друга. Накратко, в 6345-ти епизод, Рич и Брук се женят за 5-ти път.Всички от семейството се събират в дома на Ерик и Стефани, където бъдещите младоженци разглеждат снимки от старите си сватби. За шафери са избрани сина на Рич и дъщерята на Брук. След празненството Рич разкрива пановете им за меден месец, който обаче не трае дълго. Младият Форестър открива, че Брук изпраща съобщения на друг. Тъй като, бракът им все още не е узаконен, Рич се оттегля в Европа и това всъщност е финалното му участие в сериала.

Тази серия вече бе излъчена в САЩ, на 14 септември. Закъснението и пред българската публика се дължи на продължителността на сериите, която е 90 минути, а в България един епизод се дели на две. Всъщност, страната ни изостава приблизително с 200 серии.

Причината за решението на актьора е сериозна катастрофа, която Рон Мос преживява със съпругата си. Тя едва не отнема живота му, но го бележи трайно. Вследствие на инцидента се появяват и намеренията на актьора за сериозната промяна, която прави.