Дъщерите на световноизвестния мега-дует Ал Бано и Ромина, които ще посетят София за грандиозен концерт през декември, са на тайна визита в Малта, разкриха италианските медии. Известните наследнички на фамилия Каризи публикуваха в социалните мрежи селфи от слънчевия остров, което веднага предизвика любопитството на журналистите от Ботуша.

Двете сестри не поясняват каква точно е целта на визитата им, но най-вероятно става въпрос за бизнес пътуване, свързано с някое от многото им модни начинания. Дъщерите на най-продавания дует в историята на музиката споделят: „Като деца ходехме заедно на училище, сега е време да работим заедно“.

Сестрите Каризи са ангажирани с много дейности, най-вече в областта на изкуството и модата, но винаги успяват да намерят време, което да прекарат заедно. 29-годишната Кристел има собствена модна линия бански костюми, но се занимава също и с актьорство и пеене. 28-годишната Ромина Младши, която е кръстена на майка си, пък е блогър и също е наследила страстта към актьорството от дядо си Тайрън Пауър.

Ал Бано и Ромина Пауър пристигат у нас на 16 декември за едно събитие, което ще остане в историята! В продължение на дълги години двамата бяха разделени и нямаха съвместни изяви. Специално за родната аудитория обаче те отново ще излязат заедно на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове на живо.

Билетите за грандиозния BEST OF концерт в "Арена Армеец" са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.