През тази година NIVEA обогатява своето портфолио за грижа за косата с още два нови продукта – шампоан и балсам NIVEARepair & TargetedCare. Продуктите са създадени на базата на изцяло иновативната технология KeraDETECT, която открива увредените участъци от косата, за да възстанови структурата и еластичността й точно там, където е необходимо. Според проучване на марката, 98% от българките, използвали новата серия NIVEARepair & TargetedCare, потвърждават, че шампоанът и балсамът възстановяват увредената коса и я правят по–здрава.

Иновативната серия продукти беше представена на специално събитие в салон „Арлет Старс“ от Гого – коафьорът на звездите. Той разкри няколко тайни от света на коафьорството и даде насоки за това, как косата да бъде винаги здрава, красива и блестяща. Специален гост на събитието бе Йохан Бенджамин Трилър, експерт в отдел „Проучване и разработване на продукти“ на Байерсдорф, който пристигна от Хамбург, Германия, за да представи иновативната KeraDETECT технология и нейните категорични предимства.

Революционната формула на продуктите NIVEARepair & TargetedCare включва нова подхранваща система: Nutri-Essences са липиди, които подхранват, подсилват и защитават косата. Липидите правят косата красива и еластична. Те подхранват сърцевината на косъма, като подсилват структурата, подобряват еластичността и защитават от вредните външни влияния. В комбинация с Eucerit®, ядрото на класическия NIVEA Creme и така наречената „разкрасяваща вакса“, формулата позволява на косата да възвърне блясъка и еластичността си – за коса, която се чувства обгрижена, силна и защитена.

Шампоанът и балсамът NIVEARepair & TargetedCare улавят уврежданията по косата и я възстановяват точно там, където има нужда. Подхранващата формула с Nutri-Essencesпрониква дълбоко в косъма, осигурявайки реконструиране на косата отвътре, като едновременно с това подсигурява защита отвън.

Доверете се на новите продукти от серията NIVEARepair & TargetedCare, за да да имате подхранена, заздравена и защитена коса – от корена до върха!