След като бяха направени десетки изследвания и тестове в Европа и Северна Америка, два абсолютно натурални български продукта взеха ума на учените. Те се отличиха със състав и действие, без аналог в света! Това са Екстрактът от Мурсалски чай на Life Nutrition, създаден на базата на билката Sideritis Scardica Griseb. И Санокор, създаден на базата на Източнородопското мумио. Всичко за продуктите ще намерите ТУК.

Тестовете показаха, че Мурсалския чай представлява отлична комбинация от безценни за човешкия организъм микроелементи. А под формата на екстракт, ние максимално бързо и пълноценно ги усвояваме. А съставът на Санокор (Родопско мумио, екстракт от Бабини зъби, витамини D3, Б12, С) съвпада над 90% със състава на костите на човека и подпомага по естествен път изграждането на костната плътност. Можете сами да се убедите в действието на българските продукти, изумили света. Вземете на специална цена от ТУК.

България е страна на вълшебства и безброй красоти. Природата ни е не само прекрасна, но и източник на много лекове, ползвани стотици години, които отново стават предпочитано средство за нашето здраве и благоденствие. Но нека разберем защо Мурсалският чай и Източнородопското мумио така ярко се открояват.

Природното мумио от векове се е приемано като чудесен лек за костите. Действието му е описано от Авицена, Аристотел и Хипократ. Те го определят като най-доброто средство за опорно-двигателния апарат. Богато е на калций, калий, магнезий, цинк, желязо. Но те са само част от изумителния му състав от над 80 полезни елемента и биологични вещества. Мумиото засилва регенериращите процеси и допълва естествения цикъл на организма за изграждане на костната плътност. Ето защо Санокор има впечатляващ ефект при ставно-артритни заболявания, счупвания, остеопороза и нарушена костна плътност.

Можете веднага да вземете Санокор в Комплект с Екстракт от Мурсалски чай с 10 лв. отстъпка от ТУК.

Мурсалският чай е билката, която наричат „лекът на всички болежки“ и „чудото на България“. Първоначално се е ползвала за бързо заздравяване на раните, но с течение на времето хората разбрали, че ефектът й надминава и най-смелите им очаквания. Тя помага при белодробни и черноднробни заболявания, при простуда и грип, при нарушено зрение, при диабет, при анемии и много други. Изчиства токсините от клетките и е много мощен стимулатор на имунитета. Подпомага и репродуктивното здраве. И не на последно място – буквално подмладява клетките!

Всичко това прави Екстрактът от Мурсалски чай Life Nutrition и Санокор отличният избор за силен имунитет и здрави кости! Усетете сами защо продуктите оставиха учените без думи.

Вземете Екстракт от Мурсалски чай и Санокор с 10 лв. отстъпка от ТУК.

Или 2 броя Санокор с 1 брой Екстракт от Мурсалски чай с 10 лв. отстъпка, безплатна доставка и подарък Релакс Про – за освобождаване от стреса и здрав сън. Поръчайте ТУК.