Знаете ли, че има хора, които в никакъв случай не е добре да започват отношения? Те са пълна противоположност един на друг и за да създадат крепка и дълга връзка, ще им е необходима много повече мъдрост, компромиси и спокойствие. Кои са те? Козирог и Близнаци - най-категорично несъвместимата двойка от зодиака.

Козирог и Близнаци

Козирогът е постоянен, уравновесен и делови. Той се влюбва рядко, но ако това все пак се случи, той се отдава на партньора си и на чувствата си изцяло. Когато е сигурен във връзката и любимия си, повдига и въпроса за семейството, разпределението на семейните задължения и финансовата обезпеченост. 

Този въпрос обаче, не стои съвсем така при ведрите и непостоянни Близнаци, които имат съвършено друго отношение към живота. Те са лекомислени, обичат изненадите и неочакваните неща, които вдигат адреналина им. Освен това са импулсивни и често не подбират думите, които казват на околните, от което и обикновено страдат. 

В случай, че има шанс за връзка между тези два знака, на Козирога ще му се наложи да се приспособи към неочакваните хитрости и особености на партньора си, промяната на настроенията и постоянната трансформация на плановете му. Близнаците пък ще трябва да се откажат от шумните вечери извън дома, за да се примирят с по-спокойния живот и консервативното отношение на своя избраник.

На постоянно обмислящите всяка своя стъпка и сериозни Козирози няма да им бъде лесно да намерят подход към вечно разсеяните и весели Близнаци. Да, тези отношения няма да са никак лесни и двата знака ще трябва да променят себе си изцяло, ако желаят тази връзка да просъществува и в бъдеще. Тук важи максимата "Приемам човека такъв, какъвто той иска да бъде, а не какъвто аз искам да го направя!" Компромисите са най-важното, следвани от умението всеки от партньорите да се поставя на мястото на другия в дадената ситуация. 

Ако имате такава връзка, не искаме да ви отчайваме до краен предел - ще трябва много работа върху характерите ви, но ако работите усилено и в името на любовта помежду ви, нещата ще се получат. Трудно, но ще стане! Дерзайте!