Брад Пит и Анджелина Джоли станаха родители на още едно дете. Преди броени часове стана ясно, че документите по осиновяването са одобрени и така 2-годишният Муса, който е от Сирия, вече е част от голямото интернационално семейство на актьорите.

Анджелина Джоли и Брад Пит не веднъж са казвали, че искат да отгледат и възпитат още едно детенце, на което да дадат шанс за по-добър живот. И ето, че мечтата им е на финалната права да се превърне в реалност! Оказа се, че звездната двойка тайно от медии и журналисти е проучила и подготвила документите за осиновяване на малко момченце, което живеело в турски бежански лагер. Самата Джоли се е запознала с бъдещия си син по време на свое посещение в региона, в качеството си на посланик на добра воля на Върховния комисариат на ООН за бежанците. "Когато Муса видя, че Анджелина си бърше сълзите, той дотича до нея и я прегърна. Тя го целуна по главата и от тогава са неразделни", твърди анонимен източник за списание "Woman`s Day".

Припомняме ви, че семейството вече има 3 осиновени деца - Мадокс от Камбоджа (13 г.), Захара от Африка (10 г.) и Пакс от Виетнам (11 г.). Освен това Пит и Джоли са биологични родители на 8-годишната Шайло и 6-годишните близнаци Вивиан и Нокс. След повече от 10-годишно съвместно съжителство, на 23 август 2014 г. двамата най-накрая узакониха своята връзка със сватбена церемония в тесен кръг.