Спомняте ли си за култовата банда NSYNC, която изстреля Джъстин Тимбърлейк на върха, превръщайки го в звезден изпълнител и в един от най-желаните ергени на Холивуд? Изглежда, че носталгична вълна е заляла бившите членове на бандата или пък има друга причина те да се съберат отново и да попеят старите си хитове… на живо.
 

На тазгодишните видео награди на MTV, Джъстин грабна наградата за най-добър видеоклип на песента си “Mirror”. Изглежда, че радостния момент Тимбърлейк е решил да сподели с бившата си банда, изпълнявайки с тях парчета като „Bye, bye, bye” и „Girlfriend”.
 
Освен успешните изпълнения в киното, тази година се оказва добра и за музикалния бизнес на звездата. От видео наградите на MTV Джъстин Тимбърлейк си тръгва с 6 номинации, включващи: „най-добро мъжко видео”, „най-добро поп видео”, „най-добра режисура” и др. Бившите членове на NSYNC наистина се гордеят с наградата на Джъстин, въпреки че техните солови кариери не постигат голям успех в музикалния свят. 



На въпроса: „Как успяваш да поддържаш младежкия си вид?”, Тимбърлейк отговаря, че използва Intraceuticals терапия, която представлява вкарване на нано частици от природни съставки с помощта на кислородна струя под ниско налягане. Благодарение на нея, той грее пред нашите екрани и за пореден път обира наградите на MTV. Преди 2 години тази терапия започна да се предлага и в България.
 
Песента, с която Джъстин спечели наградата за най-добър видеоклип, можете да видите тук: