Един ден ще го срещнеш и всичко ще си дойде на мястото! 

И вече няма да се чудиш дали трябва, или не да му се обадиш и дали ще хареса новата ти рокля. Ще спреш да се питаш дали да му пишеш първа и дали да му досадиш, или дали не си твърде натрапчива. Един ден ще спреш да си задаваш каквито и да е подобни въпроси.

Вместо това... ти просто ще го направиш. Защото вече ще знаеш, че той ще те обича такава, каквато си.

Един ден ще срещнеш човек, който най-накрая ще те разбира. Той ще обича начина, по който прехапваш устните си, когато си замислена или как се изчервяваш, когато осъзнаеш, че си се изцапала с шоколад. Когато го помолиш да загаси лампата вечер, ще знаеш, че няма да ти се нацупи, а ще го направи просто защото те обича и вижда колко си сънена. А когато вечер му издърпваш одеалото, той просто ще те целуне по челото и ще те придърпа към себе си.

Знай, че всичко, което правиш, го покорява - и няма значение дали е глупаво, смешно или странно - той ще обича всички тези малки неща, които те отличават от останалите... Той ще те обича именно заради тях!

И не, той няма да те издигне на пиедестал или да мисли, че си перфектна. Той ще те обожава такава, каквато си, без да се опитва да те промени! С всички твои странности, навици и дори несостатъци. И гордо ще казва на света: "Да, тя е моя!"

Един ден ще намериш мъж, който ще цени всички твои особености. Мъж, който няма да се притеснява, че си гризеш ноктите или че сутрин си готова да забиеш пирон в телефона си, когато алармата звънне. Мъж, който ще приеме това, че не обичаш да пиеш кафе и че пиеш вино по време на мач, а не бира както всички останали. Мъж, който никога няма да ти каже, че говориш твърде високо или че точно това, което му казваш, не му е интересно и не му се слуша.

Този мъж няма да те накара и за миг да се съмняваш в решенията или дори да си помсилиш, че трябва да направиш нещата друго яче. Той няма да те кара да се чудиш какви са намеренията му към теб, защото ще ги заяви ясно и силно още в началото. И никога няма да се отметне от думата си и да си тръгне.

Един ден ще го срещнеш и всичко ще си дойде на мястото...

Вече няма да се сравняваш с другите жени или с бившите му. Ще се почувстваш някак по-лека, по-щастлива, по-влюбена, обичана... защото, когато те погледне, ще знаеш, че те гледа със същия онзи влюбен поглед като в началото и пак въпреки всичките ти недостатъци. И ще знаеш, че си го спечелила за цял живот.

Един ден ще го срещнеш и вече ще знаеш, че повече не трябва да се преструваш. Ще ти бъде по-лесно да се смееш, да дишаш дълбоко... ще спреш и да се питаш и колебаеш дали това е Той. Ще изчезнат и въпросителните дали да му се обадиш първа, дали не му досаждаш, дали ще хареса новата ти рокля...

Този мъж ще ти помогне да блеснеш по-ярко отвсякога, да промениш заедно с него живота си към по-добро, да осъзнаеш колко красива и силна си всъщност. Защото ти си точно това, мила!

Един ден ще го срещнеш и той ще те обича точно такава, каквато си. Така че потърпи още малко, защото наистина заслужаваш такава любов!