Лари Рагсдейл предлага брак на приятелката си три години, след като пиян шофьор го приковава към инвалидна количка.

Екипът на Dama.bg обича любовните истории, но тази приказка от реалния живот, която сме ви подготвили, е много повече от обикновена любовна история. Сигурни сме, че всеки един от вас ще усети и драмата, и болката, и надеждата в тези кадри, излъчващи изненадващо много любов.

Лари Рагсдейл можеше да предложи брак на приятелката си още преди три години, ако пиян шофьор не му бе отнел тази възможност. В продължение на месеци Лари лежи в кома, а близките му преживяват истински ужас. Прикован към инвалидната количка, той получава шанс да живее не без моралната подкрепа на любимото си момиче. През цялото време приятелката му го подкрепя и му дава надежда, че ще се оправи.

Ето че дългоочакваният момент настъпва и Лари отправя романтичното си предложение за брак, което дамата на сърцето му посреща със сълзи на очи. Затрогващата история на влюбените получава нов шанс и двамата празнуват медения си месец в Дисниленд.

Това видео поставя много въпроси и дава много отговори, които само могат да ни бъдат за пример. Ето какво могат да направят любовта, доверието и надеждата...