Напоследък животът ни все по-активно се пренася във виртуалното пространство. Всички наши приятели са във Фейсбук и Вайбър, използваме виртуална валута, можем да си запишем час при психолог чрез Скайп и дори да намерим половинката си в сайт за запознанства или пък в Тиндър.

Игрите, по известни под жанра Real-life room escape, са един от малкото примери за точно обратното явление. Те са вдъхновени от компютърните събратя, в които играчът е в заключена стая, от която трябва да избяга, използвайки наличните в помещението предмети. Именно това е и идеята на 3 Key Rooms, която се намира в София.

В играта могат да участват отбори, състоящи се от 2-ма до 5-ма човека, които имат 60 минути, за да открият трите ключа от стаята. Цялото преживяване в нея е вдъхновено от детективските приключения на Шерлок Холмс и Еркюл Поаро и ще ви върне в ХІХ век. Разбира се, не можем да ви позволим да надникнете в 3 Key Rooms, но ви уверяваме, че преживяването си заслужава.

Усещането за около час да се измъкнеш от повтарящото се ежедневие, да влезеш в ролята на детектив, който на всичкото отгоре разполага с машина на времето и да се потопиш в една друга епоха, определено не е за изпускане.

Любопитното е, че ако имате нужда от подкрепа в разрешаването на загадките, на помощ бързо ви се притича скрит глас, който ви помага в разплитането им.

Нашият екип се отправи безстрашно към стаята-загадка, която успяхме да преборим за по-малко от час. Забавлението е незабравимо, едновременно с това разтоварващо и развиващо екипните умения на всеки. Няма друго място, на което да можеш да погъделичкаш мозъка си, да си доставиш удоволствие и да влезеш в ролята на истински детектив. 3 Key Rooms e вдъхновяващ урок по себепознание, който ще ви помогне да разгадаете както себе си, така и хората, с които сте прекрачили прага на приключенската стая. Само за час ще разберете как реагирате в неочаквани ситуации, как мислите под напрежение, колко бързо можете да разгадаете неподозирани загадки и как работите в екип.

3 Key Rooms е истинска машина на времето, която за 60 минути ви завихря, развърта и ви връща обратно в реалността презаредени и енергизирани за нови приключения

 Според нас играта е подходяща за:

  • Двойки, които търсят необичаен начин да отпразнуват някой специален повод (попитайте 3 Key Rooms за идеи )
  • Приятели, които искат да избегнат дежурното кино в четвъртък вечер и търсят алтернативни забавления
  • Тиймбилдинг или просто един час прекаран с колегите извън офиса
  • Всички, които обичат да експериментират и непрекъснато търсят нестандартни начини да се забавляват

Адрес: 3 Key Rooms се намира на булевард „Васил Левски“ 102 в София

Работно време: 9.00 до 23.00 часа

Носете със себе си: Приключенския си дух