Чудесата наистина се сбъдват, макар и с помощта на някоя и друга рекламна стратегия. Не само децата се вълнуват от коледните празници, но и възрастните, въпреки че не си го признават.


Летищата по време на коледните празници са възприемани като места, пълни с недоволни и изнервени хора, изправени пред закъснения на полетите, загубен багаж и куп други премеждия. Рядко могат да се видят усмивки и празнично настроение, защото всички искат да са с близките си през тези дни. Благодарение на WestJet (канадска нискотарифна авиокомпания) обаче уморените пътници повярваха в коледната магия и почувстваха коледния дух. Точно те се оказаха сред избраните да получат подаръци от "работилницата" на обичания Дядо Коледа.

Коледното чудо се сбъдна с помощта на виртуалните и технически помощници на добрия старец, които научиха за какво мечтаят пътниците на международното летище Хамилтън, които чакаха да се качат на самолета за Калгари. След като пътниците излетяха, екипът на  WestJet също потегли, но на търговски гуляй.

Помощниците на Дядо Коледа събраха персонализираните подаръци за пътниците и ги опаковаха, за да ги доставят на летището в Калгари. Така нищо неподозиращите клиенти на WestJet станаха свидетели на истинско чудо в багажното отделение. Всеки един от тях получи мечтания си подарък, сред които камери, плазмени телевизори, таблети, игри, шалове, мобилни телефони, безплатни полети, ски и какво ли още не.

Целият случай бе заснет със скрити камери и се превърна в най-добрата коледна реклама на авиокомпания, която сме виждали. Насладете му се и вие, а кой знае, може и да получите мечтания подарък от Дядо Коледа...