Утре, 28 август, първият албум на момичето с мощен глас ще види бял свят

Този петък, 28 август, британската изпълнителка ELLA EYRE ще представи дебютния си албум F E L I N E. Дългоочакваната от феновете й продукция включва добре познатите „Together”, “If I Go” и “Deeper”, но и много нови парчета, които нямаме търпение да чуем за първи път на 12 септември в зала 3 на ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР. След по-малко от две седмици ще се насладим на най-доброто не само от провъзгласената за „гласът на Британия“ ELLA EYRE, но и невероятно зареждащите RUDIMENTAL.

Със своя неподражаем стил момичето с мощен глас и силно присъствие се радва на завидни успехи за крехките си 21 години. Тя печели уважението на колегите си и любовта на публиката още с първата й поява в супер-успешната колаборация с RUDIMENTAL. С парчето “Waiting Аll Night”. Артистите грабват безкомпромисно наградата за сингъл на годината по време на миналогодишната BRIT церемония. Многобройните колаборации, част от които с The XX, Tinie Tempah, Bastille, Naughty Boy и DJ Fresh, дебютния солов сингъл „If I go”, както и авторските парчета „Deeper”, “Comeback”, “Together”, “Good times” заслужено й печелят титлата „гласът на Британия“.

Като логично продължение идва и дългоочаквания албум на ELLA EYRE, озаглавен F E L I N E. Отлаганата вече няколко пъти премиера на албума ще се състои на 28 август, а всички парчета могат бъдат чути и закупени онлайн. През септември пък ще имаме щастието да ги чуем на живо. Специално за участието си най-голямото откритие на британската сцена ELLA EYRE идва със собствената си банда. И за да бъде още по-хубаво, същата вечер RUDIMENTAL ще представят своя най-нов, втори албум.

Няма причина, която да ни спре да си мислим, че това ще бъде една забележителна вечер. А всички, които искат да станат част от нея, могат да закупят своя билет на цена от 50 лв. в мрежата на Eventim.bg и бензиностанции OMV в цялата страна.