Дългоочакваният трети наследник на Ерос Рамацоти ще се роди съвсем скоро. Съпругата му, топмоделът Марика Перегринели, вече е в деветия месец от своята бременност и звездното семейството очаква раждането на своя първи син до десет дни, алармират италианските медии. Самият Ерос не скри вълнението си от радостното събитие и разкри любовта към половинката си по необичаен начин в социалните мрежи. „В този корем „се крие“ най-доброто от нас“, написа той.

Въпреки наближаващото раждане, съпругата на Ерос изглежда изненадващо свежо и споделя, че се чувства по-добре от всякога. Дори в последните дни преди голямото събитие, бъдещата майка се гордее със завидна фигура. Италианската красавица сподели в социалните мрежи снимка от фризьорски салон в Милано, на която е облечена с мини-рокля. Зрителната измама от десена на дрехата прави бременността на манекенката трудна за разпознаване. Самата Марика споделя шеговито, че „огледалото е изкривено или криво“, а феновете й не спират да я затрупват с комплименти. „Изглеждаш страхотно!“, „Невероятна си!“ и „Завиждам ти!“ са трите най-използвани коментара от тях.

Името на първия син на Рамацоти все още се пази в дълбока тайна, но медиите на Ботуша твърдят, че известният певец ще го кръсти на баща си Родолфо. Веднага след голямото събитие най-голямата италианска звезда ще зарадва феновете си с нов албум, а през есента ще стартира световното му турне, с което ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената с грандиозно шоу, събрало на едно място най-големите му хитове.

София също ще стане част от обиколката на 26 септември (събота). Продажбата на билетите вече стартира в мрежата на Eventim. Пропуските за голямото събитие в “Арена Армеец” са в шест различни категории, а цените започват от 60 лв. и варират до 120. 

А за да следите всичко най-интересно и вълнуващо около гостуването на Ерос Рамацоти в България, следете страницата на концерта във Facebook: www.facebook.com/ErosLiveInSofia.