Ерос Рамацоти ще обиколи света с български самолет по време на турнето си Perfetto, което стартира през септември. Най-успешният италиански изпълнител на всички времена е наел луксозния авион от български бизнесмен, който обаче иска да запази анонимност и да не разкрива самоличността си.

Самолетът е оборудван с всички екстри, за да превърне дори и най-продължителния полет в забавно изживяване. Рамацоти ще има на свое разположение собствена спалня и дори личен готвач на борда, който ще приготвя любимите му италиански ястия.

Perfetto World Tour започва на 12 септември с концерт на стадиона в Римини (Италия) и продължава с три поредени дати във Верона и една в Любляна преди да “акостира” на 26 септември в Арена Армеец в София, където ще се проведе под патронажа на Посолството на Република Италия. Така българската публика ще бъде една от първите в света, която ще има възможността да се наслади на грандиозното шоу, събрало на едно място най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата.

До края на тази година обиколката ще премине през най-големите европейски столици, а през 2016-а г. ще продължи с концерти в Русия, Азия и Латинска Америка. Рамацоти ще използва българския самолет за всички дати, които са насрочени до момента.

Последните пропуски за концерта на Ерос Рамацоти в Арена Армеец могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.

За всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България, следете фейсбук страницата на събитието.