Звездата на италианската музика Ерос Рамацоти, съвместно с организаторите на предстоящия му концерт у нас от "Жокер Медия" и издателство "Сиела", са подготвили специална изненада за български фенове. Най-верните от тях ще могат да се сдобият с билет за най-голямото музикално събитие тази година, което ще бъде в комплект с официалната биография на изпълнителя, и то на специална цена.

Разбира се, бройките ще бъдат ограничени, като така възможност да ги спечелят ще имат само най-верните фенове, закупили си билет от ценови категории 100 и 120 лв. от сайта на Eventim.

“Заклевам се” е първата официална биография на Ерос Рамацоти. За първи път звездата решава да разкаже за живота си в книга, като за тази цел е поискал помощта на известния италиански писател Лука Бианкини, автор на популярните романи “Instante Love” (2003) и “Ti seguo ogni notte” (2004).
Бианкини прекарва няколко месеца с легендата, придружавайки го в САЩ, където разговаря с него за професионалните и личните проблеми в живота му и за изключителната му кариера. Резултатът от тези разговори е уникален словесен портрет на Ерос Рамацоти, който Бианкини рисува на фона на най-хубавите и популярни песни на певеца. Феноменалните успехи на италианската звезда са съпроводени с радости и разочарования, със страхове и меланхолични настроения след раздялата с топмодела Мишел Хунцикер и с надежди да запази връзката си с дъщеря си Аврора.

Нещо повече - “Заклевам се” представлява един уникален поглед към личния живот на италианската звезда, който той така ревностно пази от медиите.

“Може би е дошъл моментът да направя така, че да ме опознаете малко повече какъв съм”, споделя самият изпълнител в предговора на изданието. “Защо пък да не взема да разкажа на някого какъв е наистина моят живот?”
 
Както вече Dama.bg ви съобщи концертът на голямата италианска звезда ще се състои в столичната зала Арена Армеец на 26 септември. Билетите са в шест различни категории, а цените са от 60 лв. и до 120. В продажба в мрежата на Eventim. 

А за да следите всичко най-интересно и вълнуващо около гостуването на Ерос Рамацоти в България, следете страницата на концерта във Facebook: www.facebook.com/ErosLiveInSofia.