Овен

Те са страстни и чувствени любовници. Обичат да доминират и да подчиняват партньора си. Склонни са да са егоисти в леглото. Пламенната им природа ги кара да изгарят от ревност при най-малкия повод. И в любовта и в секса са властни и инатливи. Държат на своето и правят компромиси много трудно. Макар да изглеждат непукисти са романтични и обичат да се борят за любовта.

Телец

Телецът е отличен любовник, но твърде неустойчив любим. Телците се влюбват и изстиват толкова бързо, че понякога сами не могат да се ориентират в хаоса на емоционалния си живот. Не насилвайте момента с тях- Телците обичат всичко да става бавно, затова не бързайте. Земното у тях ги тегли към брак и семейство. Любвеобилността и добронамереността им ги прави приятна компания.

Близнаци

Те са интересни и привлекателни. Нуждаят се от любов, но приемат любовта като нещо, което им се полага, без да се чувстват особено задължени към любимия човек. Непостоянни са заради двете личности в тях. Ценят дълбоко плътските удоволствия. Идеализират партньора си и когато го опознаят, се разочароват. Любопитството ги тласка към нови и нови връзки. Склонни са да отделят телесното от душевното.

Рак

Раците са всеотдайни и лоялни партньори. За да се отдадат на любимия си имат нужда от много време и доказателства за предаността му. Трудно и мъчително се привързват, но веднъж влюбени, любовта им е за цял живот. Когато обичат са страхотни любовници –чакането си заслужава за тях.

Лъв

Любовта е много важна за тях. Те обичат силно, пламенно и щедро. Обичат да се раздават за партньора си – грижат се за него с охота. Въпреки това, не е лесно да имаш връзка с Лъв. Нуждаят се от постоянно внимание, дори възхищение. Винаги получават внимание от противоположния пол, затова внимавайте с ревността.

Дева

Любовта не е приоритет за тях. Често остават неженени. По-важни за тях са интересите, кариерата, спокойствието. Умеят да владеят страстите си, затова са уравновесени съпрузи. В секса са по-скоро консервативни и премерени. Когато са наистина влюбени се раздават в леглото, в противен случай могат да са егоистични.

Везни

Те са колебливи в живота, но категорични в любовта. Когато се влюбят силно често прекаляват с милите жестове. Те не обичат драмата, но често стават причина за такава. Сексът е много важна част от живота за тях, обичат да пробват нови неща и харесват перверзиите.

Скорпион

Имат неустоимо излъчване, дори да не са най-красивите. Те могат да бъдат както безкрайно горещи, така и ледено студени, което замайва и опиянява и докато се усетите, сте ужилени от Скорпиона.Носи им се славата на най-сексуалния знак от зодиака и те обичат да доказват това. Обожават секса и са способни да дарят партньора си с несравнимо удоволствие. Трудно се обвързват сериозно.

Стрелец

Този огнен знак се влюбва бурно и внезапно, но и разлюбва по същия начин. Обича промяната и разнообразието и затова често страстта им е краткотрайна. В леглото Стрелците са широко скроени и често пробват нови неща. Страстта им ги прави неубоздани в секса.

Козирог

Крият много дълбоко чувствата си и е необходимо голямо търпение, за да се доберете до тях. Не могат да се нарекат любвеобвилни, въпреки че стремежът им към любов и продължение на рода е доста силен. Внимателни и верни са към партньора си.

Водолей

Свободният им дух ги прави непостоянни партньори в любовта. Обичат създаването на отношения без задължения. В леглото експериментират и умеят да доставят физическо удоволствие.

Риби

Деликатната им същност ги прави влюбчиви. Макар любовта да е важна за тях, те са много отстъпчиви и могат да се откажат от любимия при първата по-голямо изпитание. Показват чувствата си най-вече в леглото и въпреки това, те са егоистични понякога.