Допадат ли ви страстните секс игрички, събуждащи всяка ваша ерогенна зона, то несъмнено трябва да опитате и тази!

"О, скъпи, направи го, желая те ужасно много!" или някое по-перверзно послание, прошепнато в ухото на любимия ви, е забавно, но и доста клиширано начало за вълнуващо секс преживяване! Ето защо ние имаме много по-добра идея за вас, на която той трудно може да устои: Разгорещете своя партньор с повече или по-малко директни секс въпроси, които да отключат ерогенните му зони, тайните му сексуални желания и похотливостта му. Хубавото, в крайна сметка, е, че вашият любим няма как да ви избяга, просто защото ще ви дължи откровен отговор. А той със сигурност ще ви даде такъв. Веднага! Така че какво чакате? Заемайте се, като първо почерпите малко вдъхновение от нашите 8 недвусмислени въпроса, с които определено ще изненадате своя партньор:

1. Кое от всички наши сексуални преживявания никога няма да забравиш?

Винаги има такова „събитие”, което човек няма как да забрави. Онова божествено удоволствие и онзи толкова разтърсващ оргазъм, които винаги излизат в съзнанието ни. Отговорът на този въпрос ще събуди и вашата страст и кой знае, може това да е точното време за повторно незабравимо преживяване, което да измести всички други в класацията ви.

2. Може ли да те съблека?

Дори съвсем безобидно зададен, резултатът от този въпрос може да бъде само един: да се награбите неудържимо. Мисията завършена! А и всичко, което трябва да каже вашият любим е просто „ДА!”.

 3. Какво искаш да направя точно сега?

Предпоставка за този въпрос е вече да сте влезли в режим на еротично настроение, в противен случай партньорът ви може да пропусне същността на питането ви и иначе толкова искреното ви сексуално намерение. Но веднага щом го разбере, със сигурност няма да ви позволи да чакате дълго за отговор. В крайна сметка, той ще получи своето най-съкровено желание. А в замяна кой знае... може и ти да бъдеш наградена!

4. Къде искаш да те докосна първо?

Това конкретно запитване следва да прати в съзнанието му сигнали, които да го накарат с думи да отведе ръцете ви по тези части от тялото му, които най-силно иска да поглезите и възбудите. Колкото по-ерогенни, толкова по-ефективно!

5. Готов ли си?

Що за въпрос?! Та той най-вероятно едва би дочакал момента, в който ще бъде във вас. Но все пак го помъчете малко, забавете действието, след което го попитайте отново, дали НАИСТИНА е готов. Въпреки че определено няма да ви е нужен гласен отговор…

6. Как го предпочиташ: нежно или грубо?

От страстна целувка, през докосвания по цялото му тяло, с вашия ритъм, докато сте върху него... С отговора, който получите на този „мръсен” въпрос, вие не само ще му предоставите избора на сила и интензитет на самия акт, а и възможността той да поеме контрола върху собствения си оргазъм. Май вече го получава. 

7. Трябва ли да спра за кратко?

Моля?! Това гарантирано ще го направи на луд! И затова ще ви помоли безспирно да продължите да правите тези ваши движения, които го водят към заветния и така желан кулминационен момент. И все пак, добре е да знаете, че това малко разиграване, определено ще му се хареса. 

8. Може ли още веднъж?

Най-добрият комплимент, който един мъж може да получи след разгорещен секс: "Просто моля за продължение! Защото беше толкова красиво!". Така след кратка презареждаща пауза, ще си осигурите и следващ рунд на още по-разтърсващи преживявания! А защо не и още един кръг от еротичната игра на въпроси и отговори?