Обувките са онзи незаменим аксесоар, който служи за акцент на всяка визия, те поставят завършек на тоалетите ви и ви карат да се чувствате неповторими. Именно заради това ви предлагаме да започнете есенното презареждане на гардероба си от тях. Надникнахме в новите предложения от актуалната колекция на Deichmann и подбрахме за вас най-подходящите модели, които ще можете да комбинирате с много от дрехите, които вече имате. Те са модерни, едновременно с това универсални и разбира се комфортни.

Нека прeзареждането започне сега!


Всяка жена има множество лица, които подменя в ежедневието си. Точно това ни прави толкова интересни, закачливи, вечно променящи се и ... понякога неразбираеми за мъжете. Подбрали сме няколко модела обувки, които ще подхождат на същностите, които всяка от нас носи в себе си. Изберете тези, които най-много ви прилягат или разгърнете целия си потенциал и вземете всички!


 

Спортната принцеса 

Тази есен бъдете смели и съчетайте любимата си пола или рокля с модерни и най-важното, много удобни маратонки. Така ще можете безпроблемно и елегантно да отметнете една по една ежедневните си задачи. Комфортно, нали?

Бунтарката, която обича да й е удобно

Във всяка от нас се крие по една бунтарка, която обича от време навреме да показва своята изненадваща същност. Съчетайте тези смели предложения със скъсани дънки и изчистен бял потник или с класическа черна рокля в комбинация с няколко нестандартни бижута.

Класическата дама

 

Винаги е добре да помислим и за елегантната си визия. Предлагаме ви два модела, които се съчетават изключително лесно и бихте могли да носите както в ежедневието си, така и по специален повод. С тях можете лесно да прекрачите границата между деня и нощта и винаги да бъдете готови за неочаквана покана за парти.

За по-студените дни

Зимата като че ли ни изненадва всяка година. Предлагаме ви този път да бъдете готови за студените месеци, които ни предстоят и да подберете ботушите си още сега. Винаги е добре да имате по един чифт с висок ток и един на равна и удобна подметка, така ще бъдете готови за всички предизвикателства, които обикновено ни отправят хладните дни. 

Това, разбира се, не е всичко! Заедно с нашите приятели от Deichmann, сме ви подготвили чудесна изненада на прага на новия сезон. Включете се в нашата игра и спечелете един от 4-те ваучера по 40 лв. и направете презареждането на гардероба си още по-лесно и забавно. Успех, дами!