Някога сънували ли сте палав сън за шефа си? А имали ли сте толкова притесняваща фантазия, че повече да не можете да гледате филми с Раян Гослинг, без да се изчервявате?

Не, не трябва да ходите на психотерапевт. Напълно нормално е да имате секс-сънища, които са напълно безсмислени във вашия нормален и рационален буден живот.

Те не означават, че искате наистина да правите палави неща с тези хора или неодушевени предмети. Просто мозъкът ви преминава през някои неща.
Но ако се чудите какво точно означават странните ви мокри сънища, четете нататък.

Експертният анализатор на сънища Кели Съливан Уолдън описва кои са най-честите сексуални същина и разкрива истинското им значение. Вижте кои са те:

Бившият:

Какво си мислите, че означава: О, Господи. Трябва да се събера с бившия ми. Направих ужасна грешка. Изглежда ми липсва дълбоко в подсъзнанието ми.

Какво всъщност означава: Уолдън обяснява, че всеки, когото виждате в сънищата си, е прожекция на вас самите. Затова и бившият ви не е наистина бившият ви. А сте вие.

Бившият представлява аспект от вас самите, с който сте имали допир, когато сте били с този човек, но след раздялата сте изгубили. Затова отделете време, обърнете се в миналото си и се свържете със себе си. В никакъв случай не пишете на бившия си, когато се събудите обляни в пот в 3 часа през нощта.

Шефът ви:

Какво си мислите, че означава: Тайничко си падам по шефа ми. По дяволите! 

Какво всъщност означава: Отново, шефът ви е част от вас. Не спете с шефа си.

Уолдън обяснява: “Шефът представлява авторитет и този сън ви дава чувство за власт. Това означава, че искате сами да бъдете “шефа” в живота си.”

Животно:

Какво си мислите, че означава: Аз съм болна, извратена и тайно си падам по содомията. Мразя се.

Какво всъщност означава: Кели твърди, че този сън се отнася до желанието да се свържете отново с “животинските си инстинкти” и да се отдръпнете от технологиите.

Известна личност:

Какво си мислите, че означава: Писано ми е да бъда с Раян Гослинг. Правихме секс в съня ми. Сигурно ще се оженим.

Какво всъщност означава: Известната личност сте ВИЕ. Не го очаквахте, знаем.

Да правите секс с известна личност означава, че искате да попаднете в светлината на прожекторите и да промените света. Хайде, отивай да пишеш романа, който плануваш от 16-годишна.

Извънземно:

Какво си мислите, че означава: Това беше истина. Бях отвлечена и си правиха експерименти с мен.

Какво всъщност означава: Кели обяснява, че секс-сън с извънземни, означава, че искаш да се примириш с чертите на характера си, които ви правят странна - или “извънземна”.

С други думи, мокрите сънища са напълно нормални, дори и да ви се струват налудничави щом се събудите. Всеки, когото сънувате, всъщност представлява някаква част от вас.

И независимо колко добре сте се чувствали в съня си, в никакъв, ама никакъв случай, не трябва да пишете на бившия си.