Е, сега вече разбираме какви са били тези слухове за възможен Фарел-Кара дует. Уилямс, заедно с други две любими за Chanel звезди - Кара Делевин и 6-годишният Хъдсън Крьониг - плюс още няколко "странични звезди и танцови партньори", работят по общ проект.

Става дума за съвместно парче между изключително талантливата британска модна икона, която не пропуска сфера, в която да се подвизава. Амбициозната дама не спира със снимките си за всякакви издания, не пропуска модни седмици, освен това напоследък се изявява и като актриса. Последната й роля е на певица - определено изненада, ще видим дали приятна. 

"Те ще пуснат песента без предизвестие, напълно готова и със заснет видео клип. Двамата са заформили страхотен поетичен екип и изглежда, че песента ще бъде голям хит”, споделят запознати с проекта.

Видеото ще бъде промотирано на 2 декември, за да съвпадне с Chanel Métiers d'Art - ефектно шоу, което ще се проведе в рококо дворец от 18 век, разположен в Залцбург, Австрия. Разбира се, всички детайли се пазят в строга тайна, но според някои медии снимките вече са се състояли в любимия ни Париж, още миналата седмица.

Ние нямаме търпение!