Баскетболът е не само сериозен и интересен, но и доста труден спорт. Има си своите хитринки и своите звезди, постигнали успехи на национално и световно ниво. Той може да бъде и наистина много впечатляващ... Всъщност всичко зависи от играча.

Имайки предвид последното, се пригответе да бъдете изумени от постиженията на един велик играч, който тепърва ще покорява баскетболното игрище, защото е само на... 2 години.

Да, правилно прочетохте. Баскетболното чудо Тайтъс е едно малко сладко момченце, чиито умения са гледани от повече от 14 000 000 млн. души в You Tube. На пръв поглед е обикновено дете - баща му е радио водещ и инженер по авиокосмическа техника. Това обаче не пречи на семейството му да му обръща достатъчно внимание, за да се развива и да постигне резултатите, които ще видите във видеото.

Малкият шампион вече е взел участие в шоуто „Clash of the Titus”, където премерил сили със звезди от ранга на Shaquille O’Neal и Kobe Bryant.

Нещата, които Тайтъс прави с баскетболната топка, са меко казано уникални. Безспорно, това 2-годишно дете е по-добро от мнозина от нас, но все пак, нека ви оставим сами да прецените.