Специално за всички фенове на SOUTHWICK – петък (27.09.) е денят, когато ще имате възможност да чуете новата песен на групата, която се казва “2 You”. Представянето им ще бъде в Sofia Live Club. Автори на сингъла са Денис Попстоев и Божидар Василев.

 
За всички луди фенове ще има много изненади, под формата на непознати и нечувани досега парчета. Те се характеризират с ново звучене – повече джаз елементи, хип-хоп, примесени със soulful хармонии. Естествено, бандата не е обърнала гръб на фънк музиката, за успокоение на феновете си, но иска да заложи и на нещо ново и различно – импровизациите и солата ще бъдат на дневен ред.



Членовете на бандата Николай Данев и Димитър Карамфилов ще се погрижат за атрактивното представяне на SOUTHWICK, от което ще бъдат част перкусии и контрабас. Като ВИП гост ще се подвизава Деси Андонова, а нейният dj set ще подготви публиката за появата на фънк групата. В по-късните часове, момчетата ще изпълнят съвместното си парче с дамата – „Give It To Me”. Изпълнителят Kin Dread ще нажежи допълнително страстите, смесвайки реге, електроакустичен хип-хоп и много други стилове.

Истинските почитатели на бандата ще изпаднат в екстаз, защото освен новите им парчета, те ще изпълнят и първата си песен – “Pink Skies” и още няколко от първия си албум, чието име е „От плът и фънк”. Ако някой случайно не си е закупил албума, ще може да го направи и на самия концерт.