Не трябва да се влюбват в представители на зодия Скорпион!

Защо?


Близнаците са умни, жизнерадостни и общителни. На свой ред Скорпионите са личности, които постоянно се измъчват от нещо, като че ли са засипани с купища съмнения и проблеми, в които обожават да бърникат още и още. Не на последно място и да занимават с тях околните. При тях просто трябва да има Драма! Този "дефект" не допада на Близнаците - в началото им е интересно и дори се втурват да оправят Скорпионовите проблеми, но... в един момент разбират, че се борят с вятърни мелници. Близнаците са изключително находчиви и изобретателни. Именно благодарение на тези си качества, те съумяват да се измъкнат (почти) невредими от всякакви житейски сблъсъци и неблагополучия. Имат способността да виждат светлина там, където цари пълен мрак. Скорпионите обаче вижда света само в тъмни краски. При тях нищо никога не е добро или хубаво. А дори и да има някакви такива отклонения в мислите и възприятията им, то те не са за дълго. Те като че ли през цялото време са в постоянно очакване Съдбата да ги захапе смъртоносно. Оптимизмът е нещо непознато за тях. Ако за Близнаците чашата е наполовина пълна, то при Скорпионите е обратното - виждат я наполовина празна.


И все пак... ако вече сте се влюбили в Скорпион:

Възможно е да намерите сили в себе си и да се постараете да разберете този човек... вероятно в даже да постигнете успех (зависи колко сте влюбен/а). Да съпреживеете всички негови драми и мъчителни мисли с цялаа си душа и сърце, да се опитате да наместите "буболечките" в главата му. Всъщност това е единственият начин да продължите взаимоотношенията си по-дълго време. Вечери на свещи.... романтични клубове с приглушена светлина, където обстановката предразполага към задушевно общуване... у дома на бутилка (или две) хубаво вино, на което да се радвате през нощта - това определено са неща, които ще Ви помогнат. Пригответе се да слушате много (говори повече от Вас, което си е направо изумително!) и искрено да цъкате с език и да съпреживявате...
Сексът - ето тук е твърде вероятно дори Вие самите с цялото си необятно въображение и завиден арсенал от изразни средства, да загубите ума и дума - буквално!