Джейми Уун ще зарадва почитателите си в България с ексклузивен концертв Sofia Live Club на 31 октомври, точно за празника Хелоуин. На сцената на най-добрия български клуб за жива музика, гениалният певец, продуцент и мулти-инструменталист ще излезе със собствената си група, с която ще изпълни всички свои най-големи хитове до момента. Естествено, ще прозвучат добре познатите “Shoulda”, “Night Air” и “Lady Luck”, както и още изненади в неподражаемия стил на звездата, подготвени специално за българската публика.

Джейми Уун добива популярност през 2010 г. , когато излиза сингълът “Night Air”. След възторжения прием на критиката, парчето се нарежда сред най-добрите за годината. Талантливият изпълнител е завършил престижното Brit School за надарени деца, в което са учили също Адел, Джеси Джей и Ейми Уайнхаус. Уун се дипломира една година преди изпълнителката на “Rehab” и подгрява концертите й, когато тя се превръща в световна звезда.

Дебютният му албум “Mirrorwriting” излиза през април 2011 г., само няколко месеца, след като BBC включва името му в списъка си за изгряващи звезди, на които им предстои голямо бъдеще. Така Уун се оказва в престижната компания на Джеймс Блейк, Клер Магуайър, The Vaccines и победителката през въпросната година - Джеси Джей.

“Mirrorwriting” получава одобрението както на критиката, така и на публиката. “Shoulda” и “Lady Luck” се превръщат в хитове, а ремиксите на парчетата звучат във всеки клуб. Самият Джейми се определя като ар-ен-би изпълнител, но стилът му включва още елементи като дъбстеп, трип-хоп, нео-соул и електроника.

Концертът на Джейми Уун и групата му в София ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билетите са на цена от 60 лв.