Кой казва, че мъжете не харесват любовните приключения в банята? С подходящите средства и техники съвсем лесно може да го примамите за една наистина „мокра” любовна игра под душа, а и не само. Затова – бързо марш към банята!

Понякога е нужно човек да разнообрази своите сексуални навици. Започвайки например от смяната на стандартното място за любовна игра и секс като дивана и спалнята с горещата, замъглена и доста настройваща в еротичен режим баня. Сексът в банята понякога е труден за изпълнение, но е едно от най-възбуждащите и подходящи места за наистина богата и разтърсваща любовна игра!

И ако все още, вие или вашият любим, имате каквито и да е съмнения и колебания и предпочитате класически удобните места пред хлъзгаво-мокрите, в следващите редове ще откриете нужните ви (контра)аргументи, с които се надяваме да ви убедим да се отдадете на повече любовни ласки под душа и да се насладите на доста предразполагащата еротика, която се крие във всяка капка вода. В крайна сметка едва ли партньорът ви ще каже "не", ако му предложите стимулиращ масаж, водоустойчива секс-играчка или специален лубрикант, превръщащ оралната любов под душа в истинско удоволствие и за двама ви.

Ето и нашите идеи, които ще превърнат банята в едно от любимите ви секс местенца:

1. Поглезете сетивата си!

И мъжете, и жените имат изключително чувствително обоняние, което може да събуди какви ли не чувства в съзнанието и в тялото ни. Затова един кремообразен душ гел с изкусителен аромат-афродизиак ще е точното попадение да направите преживяването още по-чувствено и силно. Предлагаме чувствен мускус или успокояващ аромат на ванилия.

2. Романтика, романтика и пак романтика!

А най-класически романтичното средство са, разбира се, свещите – с тях никога не може да се стигне до не-еротични мисли. Приглушената светлина от наредените навсякъде из банята многобройни свещички е приятна не само защото скрива много от нашите проблемни зони, но също така увеличава сетивността ни и чувството ни за еротика и съблазън. Веднага след като той влезе в банята, съзнанието му ще „превключи” в еротичен режим, а вие за нула време ще сте се превърнали в доста успешна съблазнителка.

3. Изкуство… от/със сапун!

Едно съвсем просто сапунисване може да се превърне в началото на прекрасен еротичен масаж и то само с помощта на няколко равномерни, нежни движения на правилните места. Което със сигурност ще се понрави на партньора ви. Нашият съвет: Започнете с масаж на главата, като нежно нанесете шампоан и бавно го разнесете по цялата глава. Постепенно, с леки движения, преминете към врата, рамената и плавно към целия гръб. Може да използвате гъба с ароматен душ гел, който заедно с топлината на водата ще изостри още повече сетивата ви. Като достигнете по-интимните зони, използвайте само ръцете си. Масажирайте като използвате къси кръгови движения само с върха на пръстите, докато и двамата сте абсолютно готови и възбудени да пристъпите към следващото действие!

4. Водна струя!

Коя жена не знае да се забавлява и задоволява сама под душа? Затова може да покажете на своя любим колко обичате топлата струя с вода и да го оставите да наблюдава част от игричките ви. Със сигурност той бързо ще иска да ви помогне и ще поеме останалата от част в свои ръце...  

5. Нека си поиграем… с играчки!

За любителите на всякакви вибратори, дилда и компания съществува голямо разнообразие от водоустойчиви секс играчки, на които и най-силната водна струя не може да попречи да ви създадат едно незабравимо преживяване. Като например водоустойчивите пенис-пръстени или просто използването на най-обикновен водоустойчив лубрикант. Нищо чудно, ако от този момент, вашият любим не пожелае да се къпе сам никога повече!

6. Орални ласки!

Банята е най-подходящото място за любовна игра за тези от вас, които не си падат много-много по оралната любов, и за тези, в чийто сексуален живот изобщо липсва такава… Без да изпадаме в излишни подробности – това определено е мястото за най-чист или по-точно „най-чист” секс (зависи от гледната точка). А и в крайна сметка една задоволителна свирка почти винаги може да бъде само "загрявката" и да настрои вашия партньор за още по-страстно продължение в леглото!

7. „Подсушаване”

Повече от ясно е, че след едно толкова „мокро” изживяване под душа, търпението ви да продължите започнатото в спалнята не може да чака дълго, но поне опитайте взаимно да се изсушите бавно и нежно, с което определено ще увеличите удоволствието си и ще направите дългоочаквания момент още по-желан и лишен от всякакви задръжки!