През 2016 година Раците ще могат дa излекуват душевните си рани и окончателно дa изхвърлят от главата си хората, които някога са им причинили болка. Влиянието на позитивните тенденции ще бъде много силно, Раците ще gокажат и на себе си, и на околните, че са способни на много неща.

През първата половина на годината Раците ще придобият недвижима собственост, а също така могат да се замислят и за смяна на работата. Новата посока в живота им може да се развива трудно и не толкова бързо, колкото на тях им се иска. Всичко това няма да доведе до успех, ще възникнат сериозни проблеми свързани с пари, освен това ще възникнат и проблеми в работата. Това ще се дължи на факта, че втората половина на годината ще бъде особена за Раците, те ще трябва да се разберат с близките си хора, с ръководството и колегите, и да проявяват качествата си при установяване на контакти. Необходимо е да се замислите за това, че през този период може да настъпи такова време, когато ще се наложи да се разделите с много хора.

В такъв момент Раците не трябва да се надяват на своите покровители.Те ще направят ситуацията само още по-лоша. През 2016 г. Раците не трябва да се съобразяват с мнението на околните, поради това, че всеки ще се опита да се бърка и да проваля плановете ви: Втората половина на годината за Раците ще бъде неспокойна. Възможни са големи финансови загуби, а също така конфликтни ситуации, свързани с пари или други материални ценности. През този период опитайте да се концентрирате. Изключете жарта и страстта от поведението си, направете план за най-необходимите разходи и изразходване на спестяванията, постарайте се да разпределите всичко до най-малката дреболия. Необходимо е,също така, Раците да се разхождат на чист въздух, да прекарват времето си с приятели и близки. Всичко това ще бъде ключ към вашия успех.

Мъжът Рак

Фортуна ще се върне при вас тихо и без да бърза. В крайна сметка, през цялата минала година вие сте подготвяли положителната атмосфера за успеха. Всички ще възприемат успеха ви с изненада. През тази година ще имате нужда от много усилия и търпение, защото това е последния шанс да докажете себе си като креативна личност. Покажете на всички що за личност сте. Колегите ви ще бъдат леко объркани и няма да ви пречат, вместо това ще ви помагат по всякакъв начин, както морално, така и духовно. Трябва да се отбележи, че мъжете Раци са по душа мечтатели, а тази година може просто да реализира мечтите ви. Да прекарвате времето си сами, ви е строго забранено, размислите и замислеността също. Изхвърлете всичко излишно от главата си и се доверете на съдбата, повярвайте, тя ще бъде благосклонна към вас. Мъже Раци, 2016 г. ви предлага да отидете на незабравимо пътешествие с близки приятели, ако сте самотни, то непременно ще намерите единствената и неповторимата. Откъснете се от работата и забравете всички проблеми. Ако имате врагове, простете им, те просто ви завиждат, те са нещастни хора. Не трябва да забравяте също така и факта, че Ракът е естет и ценител на удобството. В любовта за него е не по-малко важен и външният вид, като се започне от удобната мебел и се стигне до подходящата музика. Мъже Раци, вие ще изненадате всички с успеха си.

Жената Рак

На жените Раци 2016 г. ще донесе много грижи. Те ще бъдат подвижни, емоционално сдържани и малко нервни. Благодарение на всичко това в работата ще бъде възможно кариерно израстване, а в семейството - взаимно разбирателство, с близките хора всичко ще бъде наред. С недоброжелателите ще намерите общ език. Съветът към вас е да отидете на почивка, за да съберете мислите си. Новата година за вас ще бъде незабравима ако сте неомъжена - тази година е идеална за сватби, ако нямате деца - планирайте! За жените Раци е много важно да планират своите действия предварително, защото това ще ви помогне да постигнете целите си. Можете да бъдете сигурни, че жената Рак с вкус ще обзаведе любовното си гнездо, ще създаде интимна атмосфера на лукс и комфорт. В семейния живот тя ще поеме нещата в свои ръце. Тъй като жените Раци общуват с лекота, те ще намерят много нови приятели и ще намерят подход към началството. Трябва да се отбележи, че макар и да са силни, към тях трябва да се намери специален подход. За тях е необходимо, макар и от време на време, да им се обръща внимание, да им се правят комплименти, подаръци, дори и най-малката изненада ще им донесе такава вихрушка от емоции, че това ще им стигне за дълго време. Вие, жени Раци, с лекота ще преодолявате всяка трудност,ако ви съпътства любов, загриженост и винаги добро настроение.